top of page
Elke werkdag kunt u uw apparaat aanbieden voor reparatie of onderhoud. (Zondag en maandag gesloten.)

THUIS
Er is thuis niets vervelender dan een koffiemachine die geen koffie meer geeft net wanneer de garantietermijn van het apparaat is verstreken.
Wij zijn er voor u om dit soort problemen op te lossen. Alles op het gebied van volautomatische koffiemachines, waarop u geen garantie meer heeft, kunnen wij voor u repareren; snel en voor een aantrekkelijke prijs. Het is natuurlijk zonde om een defect apparaat bij voorbaat al af te schrijven terwijl het misschien eenvoudig op te lossen is en u weer voor lange tijd van uw apparaat kan genieten.

"Denk ook eens aan een service beurt om langer van uw apparaat te kunnen genieten en de lekkere smaak te behouden" Proost!
 
ZAKELIJK
Heeft u als bedrijf een huishoud-koffiemachine of andere huishoud-apparatuur wat na de garantietermijn defect gaat? Ook voor bedrijven kan de reparatie service van Witgoedshopper reparatie en onderhoud verzorgen aan deze huishoud-koffiemachines. Tevens kunnen wij de fabrieksservice voor u als producent of de after-sales voor u als dealer verzorgen; bij ons is de kennis in huis om het op te lossen. Witgoedshopper kan voor u als bedrijf alle zorgen uit handen nemen!

Bel vandaag nog 06 14 90 57 28 voor vragen of breng uw machine naar ons servicepunt in Eindhoven
(Dit is een woonhuis, en alleen op afspraak.)

(wij verkopen ook gereviseerde koffiemachines)
Een greep uit de merken die wij repareren:
Jura | SiemensFrankeWMF
BoschDeLonghiNeff GaggiaSolisMelittaBauknechtSaeco
NivonaSolacSolisSchaererNespressoKrupsMieleGaggenau

ROTA

bottom of page